•  

10 jaar garantie!

Ikob-BKB gecertificeerd!

Binnen 1 dag klaar!

Direct wooncomfort!

Direct energie besparen!

ONZE VOORDELEN!

 
 

 

BEL ME TERUG

Woning isolatie / huis isolatie

 

Door woningisolatie kunt u in korte tijd de investering van de isolatie kosten weer terug verdienen. Daarbij werkt het isoleren van uw woning ook nog eens comfort verhogend doordat de isolatie de warmte binnen houdt en de kou buiten laat. Hierdoor warmt bij spouwmuurisolatie de binnenmuur zo'n 5 graden op waardoor de hoeveelheid stralingskou enorm wordt vermindert. Bij vloerisolatie warmt uw vloer zo'n 3 graden op waardoor deze een stuk behaaglijker aanvoelt. Ook houdt de isolatie niet alleen de kou tegen bij vloerisolatie maar deze zorgt er ook voor dat het vocht onder uw vloer blijft wat het leef klimaat ten goede komt. Wanneer u ook uw dak isoleert zorgt u er niet alleen voor dat de warme lucht niet via uw dak kan weg lekken maar u zorgt er ook voor dat koude lucht niet via uw dak naar binnen komt.

 

 

Besparingen woning isolatie

 

Type woning Gemiddelde besparingscijfers

 

Tussenwoning 10 à 15% van het gasverbruik

 

Hoekwoning 20 à 25% van het gasverbruik

 

Vrijstaande woning 25 à 30% van het gasverbruik

 

 

Dankzij woning isolatie een verhoging van uw wooncomfort

 

De temperatuur aan de binnenkant van de spouwmuur blijft aanzienlijk hoger na het isoleren van spouwmuur. De muur voelt dankzij de isolatie niet meer kil aan en straalt geen kou meer af.

 

Bij vloerisolatie wordt een naadloze Pur isolatie laag tegen de onderzijde van uw begane grond vloer gesprayd. Dit zorgt ervoor dat dankzij uw vloerisolatie de temperatuur van uw vloer ongeveer 3 graden opwarmt.

 

 

Bij dakisolatie komt er een naadloze pur-laag tegen het dakbeschot aan. Deze zorgt ervoor dat de kou van buitenaf niet meer direct door uw dak kan komen en nog veel belangrijker warmte niet kan weglekken doordat de Pur isolatie deze warmte en kou tegen zal houden.

 

De temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger, waardoor u minder hard hoeft te stoken, terwijl de temperatuur gelijk blijft. Ook zal in de zomermaanden uw woning aanzienlijk koeler blijven. Bijkomend voordeel is dat geluid van buiten naar binnen aanzienlijk minder wordt.

 

Dankzij woningisolatie een waardestijging van uw huis

 

De waarde van uw huis zal stijgen als het goed geïsoleerd is, omdat er tegenwoordig een energielabel bij de verkoop van uw huis geleverd moet worden door middel van isolatie kunt u een tot wel 4 stappen schoner energielabel krijgen.

 

Terugverdientijd woning isolatie

 

Uw investering van de spouwmuur verdient u in gemiddeld 3 à 4 jaar terug. De terugverdientijd van uw vloerisolatie of dakisolatie zal rond de 6-7 jaar zijn. De berekeningen gelden voor een gemiddeld woonhuis. Met de stijgende energieprijzen kan uw terugverdientijd zelfs nog worden verkort.

 

Tijdelijk 6% btw op het arbeidsloon bij isolatie

 

De btw-verlaging van 21% naar 6% op het arbeidsloon is een regeling van het Ministerie van Financiën en houdt het volgende in: Verlaging van het btw-tarief geldt voor op energiebesparing gerichte isolatiewerkzaamheden aan woningen. De woningen moeten ouder zijn dan twee jaar. De bewoner dient tevens eigenaar van de woning te zijn.

 

Duurzaamheid

 

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, zoldervloer isolatie of dakisolatie wordt eenmalig uitgevoerd en verhoogt de levensduur van de woning. En draagt bij aan minder Co2 uitstoot door de hoge energiesparing die u hier mee zult bereiken.

 

Binnen 1 dag uw woning geïsoleerd

 

Het isoleren van een gemiddelde woning neemt ongeveer 1 dag in beslag waardoor u direct kunt genieten van een comfortabele woning.

 

Garantie op isolatie

 

Wij geven u 10 jaar garantie op alle, door ons uitgevoerde isolatie werkzaamheden en geleverde materialen. De garantie geldt voor zowel het toegepaste isolatiemateriaal als voor de wijze waarop wij de isolatie aanbrengen en is overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar.

 

Onze uitvoerende ploeg is IKOB-BKB gecertificeerd, hierdoor heeft u een komo garantie!